Szombaton a kínai MacX fórumon látott napvilágot egy post, melyben két fotót is csatoltak az idei lehetséges iPhone X Plus modell kijelzőüvegéről.

UPDATE:Azóta törölték a fotókat a postból, de szerencsére az AppleInsider is készített belőle egy postot, ott még fent vannak.

A következő generációs iPhone X Plus 6,5″ kijelzővel érkezhet, ami valljuk be BRUTÁLIS.
A MacX postja szerint a fotók a vietnámi LG gyárból származnak, ahol elvileg a gyártó már az első prototipusokat készíti az Apple számára.
A legutóbbi januári jelentések szerint, 2018 második felére az LG közel 15-16 millió darab 6,5″ OLED panelt fog leszállítani az Apple-nek, ami valószínűleg csak növekedni fog.

Ahogy ezeken a fotókon látható, úgy néz ki nem szűnik meg felül a szenzorokat tartalmazó “sziget” (ami szerintem nem is probléma). Viszont arra lehet következtetni, hogy kisebb lesz a képeken látható arányokból kiindulva. Eleinte furcsának tűnhet, de teljesen megszokható és egyáltalán nem zavaró használat közben. Maximum amikor széthúzzuk teljes képernyőre a videókat akkor lóghat bele a képbe. Ilyen esetben egyébként is veszteséges a kép, körbe mindenhol le fog vágni, hogy megtartsa a képarányokat.
Az Apple mindig arra törekedett, hogy kitűnjön a tömegből. Na ezzel aztán biztosan sikerült nekik.
Ha valaki meglátja a már-már “ikonikus” szigetet, egyből tudni fogja, hogy ez egy iPhone X, nem holmi edge-to-edge Andoridos csoda.

iphone-x-plus-screen-2-space

Ha közelebbről megnézzük, a szalagkábelek hasonlítanak a már megjelent X készülékben találhatóakra, tehát valószínűleg a 2017 novemberében legyártott első szériás X kábelezését kapja. Erre volt már példa korábban is: az iPhone 8 kijelzője

Az Apple híres arról, hogy már jóval a megjelenés előtt elkezdik beszerezni a szükséges alkatrészeket, tehát ezek a képek akár valósak is lehetnek, bár az AppleInsider nem tudta ezt megerősíteni.

Az első pletykák a nagyobb méretű iPhone X-ről, már szeptemberben megjelentek, amiket később Ming-Chi Kuo is megerősített. Ezt a postunkat ide kattintva érhetitek el.

Cikk forrása:AppleInsider