Itt az iOS 11.1! Összeszedjük nektek pár pontban a főbb újításokat, amik közül talán az egyik legfontosabb hír: A napokban sok helyen olvashattunk egy biztonsági résről,

bizonyos KRACK WPA2 sebezhetőségről, aminél ha engedélyeztük egy alkalmazásnak a hozzáférést a kameránkhoz, ez ezután bármikor képes volt ezt bekapcsolni.
Ez természetesen nem csak a blogokhoz és Apple fanokhoz jutott el, hanem a Cupertino-i fejlesztőkhöz is, akik ezt minden platformon ki is javították.

Beszéljünk pár szót az iOS 11.1-ről:
Az első amit megemlítenénk, ez érinti talán a legtöbb ügyfelünket: Az összes készülék akkuideje jelentősen megnövekedett(Felhasználói tapasztalatok alapján)!
Emellett kijavítottak néhány bugot, amelyek a homályos fotók,illetve a Live fotó effektek lassú megjelenéséért voltak felelősek.
Szám szerint 70 új emojit is kapunk a frissítéssel és sokak örömére visszakerült az app switcher opció is, amit a kijelző szélén történő 3D érintéssel hozhatunk elő és így váltogathatunk megnyitott alkalmazásaink között.
A kisegítő lehetőségekben is javítottak a fejlesztők : legfőképp a VoiceOver funkcióin, ezeket a hivatalos oldalon lehet részletesen megtekinteni.

Mac gépeink kisebb hibajavításokat kaptak a High Sierra 10.13.1-es verziójával.
Nagy vonalakban: Kijavítottak egy hibát, ami miatt néhány esetben nem volt elérhető a Bluetooth az Apple Pay-tranzakciók során.
A Microsoft Exchange-üzenetszinkronizálás megbízhatóságán is javítottak,
illetve a Spotlightot érintő hibát is kijavították, ami néhány esetben nem fogadott el bevitelt a billentyűzetről.

Végül, de nem utolsó sorban néhány újítás a watchOS 4.1-ről is:
Az LTE-képes Series 3 modellekkel mostmár az iPhone-unk jelenléte nélkül is tudunk Apple Music-ról vagy az iCloud könyvtárunkból zenét streamelni.
A beállításokban találunk egy gombot amivel a Wifi-t lehet be illetve kikapcsolni, ezzel rákényszerítve az eszközt az LTE-kapcsolat használatára.
Megoldottak egy olyan problémát is, ami az első generációs Apple Watch-ok töltését gátolta meg.

Az új tvOS-ről nem adtak ki jelenleg több hivatalos információt.

Az iOS 11.1 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad 2017, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 10,5″, iPad Pro 12,9″ (mindkét generáció), hatodik generációs iPod touch.


Röviden és tömören ezeket tartalmazzák első nagyobb hivatalos OS frissítések, emelett a fejlesztőknek természetesen megérkeztek a következő béta verziók is.

A teljes hibajavítási listát megtaláljátok a hivatalos Apple weboldalon.

Amennyiben segítséget szeretnél bármilyen szoftveres kérdésben fordulj hozzánk bizalommal!